27. 3. 2016

Mé zadané kamarádky a já

Vždycky se najde období, kdy prostě všichni jsou zamilovaní a zadaní, ale víte, co smrdí? KDYŽ TO VY NEJSTE. A víte, co smrdí ještě víc? KDYŽ JSTE SAKRA JEDINÍ.

Být singl je super, můžete si dělat co chcete, líbat koho chcete, jíst si co chcete a hahaha ahoj žiletko my se známe? Ale zas to tak nebudeme přehánět, stojí to za hovno přesně jako když jste zadaná.
Každopádně když se tu najde ta sezóna, kdy mají všechny kamarádky kluka kromě vás, je to vcelku peklo.(Jasně, že to možná ty neznáš, ale vžij se do mé situace!)
 Všechny se sejdete, povídáte si a z ničeho nic dojde na konverzaci o klucích, boom, jste v pasti. Jirka neodepisuje už dvě hodiny, Honza šel radši s klukama na pivo a Marcel.. Marcel je totálně mimo, tudíž o důvod víc, proč na něj  Jana má být naštvaná.. Takže tam jen sedíte, přikyvujete a do pěti minut spořádáte celou skleničku vína.  A pak další.. A další.. Někdo se vás bude snažit zapojit do konverzace ve stylu „Jakto, že furt ještě nikoho nemáš?“ Dobrý pokus, ale příště drž hubu.  CO NA TO MÁTE SAKRA  ODPOVĚDĚT?
Navíc všechny musí být brzo doma a střízlivé, protože to slíbili svým mužům, takže teď jste tu usazená, opilá, trochu v depce a říkáte si, co tu kurva děláte.     Výsledek obrázku pro i am single gif 
Já nejsem ten typ holky, který by nějak tu nezadanost prožíval, ale ostatní o vás začnou mít  starost a začnou vám všechny dohazovat „Tamhleten kluk se na tebe podíval! URČITĚ SE MU LÍBÍŠ! Jdi za ním! Což mi připomíná.. mého ťuťuňuňu kamarád je nezadaný, možná byste to mohli dát dohromady.“ Wow, a když odmítnete (a že sakra chcete odmítnout, jelikož balení kluků je to poslední, po čem teď toužíte), tak jste frigidní naivní náročná a vybírává divňoška. . A když pak opravdu s někým jdete na to randíčko, je to trapas. Ne jen, že si nemáte co říct, ale buď je on totální podivín, a nebo jste to vy.  Horší situace? Jdete na dvojítý rande. A mezitím, co se vaše kamarádka olizuje se svým nomádem, vy se snažíte nějak udržet konverzaci. Heh, skvělé počasí, že?

Sice se to zdá být jako věčnost, ale dříve nebo později někoho potkáte. Někoho, kdo vám ten vzrušující single život trochu osladí.  A potom tento článek budete pouze zmateně číst a říkat si, že mi asi jen chybí sex. Ale nezapomínejte, chovejte se mile ke svým nezadaným kamarádkám a nedělejte, jako kdyby byly z jiný planety.


23 komentářů:

  1. Skvelý článok... Pred pár rokmi to bolo u mňa to isté... :D Teraz som o pár rokov staršia a z kategórie Nevydatá, takže moje vydaté kamošky sa ma pýtajú: "Stále nemáš prsteň?" :D ale horšia je veta: "Neboj, aj ty si niekoho nájdeš a ja mám chuť kričať...

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. To znám :D. Momentálně jsem taky z naší vysokoškolské "party" jediná nezadaná a kolikrát mě to už štve :D. Ještěže mám nejlepší kamarádku, která to má stejně jako já a můžeme si stěžovat sobě navzájem :D..

    OdpovědětVymazat
  3. Jsenm single a užívám si to... pokud všechny moje kamarádky nemají potřebu mě s někým seznamovat... :D

    www.italianfashionpasta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý! :D Taky patřím do týmu single a víš jak, kolem mě se to až moc páruje a já pořád nic :D ..což by mi ani tak nevadilo, ale ať mi to pořád necpou ;)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. A úplně nejhorší je: ,,No viděla jsem včera venku nějakého kluka, (sice ho neznám, ale) ten by byl přesně pro Tebe, já Ti ho dohodím, chceš?!" Ne nechci, až budu chtít, tak si někoho najdu sama :D

    Piosek

    OdpovědětVymazat
  6. No tak to je skvělý článek! Jako bych se v tom viděla, i když jsem zadaná, tak v období své nezadanosti jsem všechny tyto problémy řešilo a s tou žiletkou, no to mě dostalo prostě! Trošku se mi stejská po té mé staré nezadané volnosti :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
  7. Ha, úplně mi mluvíš z duše! Momentálně sice nepatřím k single holkám, ale i tak úplně nenávidím takové to, že jakmile se stane někdo zadaným, automatický ztrací zájem o své kamarádky. Stává se mi to tak pořád. I když jsem zadaná, jsou pro mě kámoši důležití, ráda se zajdu vylít (žádné "dneska slušně, muž na mě čeká) a ráda probírám všechno, co se děje a nejenom chlapy :) Sama jsem byla dost dlouho nezadaná a vím, jaké to je, když ti neustále někdo někoho dohazuje :D To pak člověk neví, zda se má jít oběsit nebo má jit oběsit ostatní :D :D

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek, fakt mě pobavil... :-D
    http://verrygusto.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som síce zadaná už dlhé roky, mám dobrého muža, ale zase všetky moje zadané kamarátky už prežili neveru, a ja len počúvam "aj teba podvedie" lebo "všetci sú rovnakí" super kámošky :D

    SimpleHappyMum

    OdpovědětVymazat
  10. Mega článok, ako keby si písala knihu :D
    Vanesa´s world

    OdpovědětVymazat
  11. Mega článok, ako keby si písala knihu :D
    Vanesa´s world

    OdpovědětVymazat
  12. Píšeš skvěle a hlavně vtipně :D Líbí se mi jak to bereš s nadsázkou, fakt povedený článek. Ve škole jsme vždycky byly 4 kamarádky a to bylo vždycky "ach jo, já jediná ještě nikoho nemám" a podobně, takže naprosto tvůj článek chápu. Já jsem sice zadaná, ale občas mi ta nezávaznost chybí, to zase jo, ale je to něco za něco :)

    OdpovědětVymazat
  13. Haha, to je dokonalej článek! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Ja nenávidím, keď musím počúvať tie ich kecy zadaných. Ako nič proti, ale keď si chcem niekam s kamoškami výjsť, tak nie preto, že mám vždy chuť riešiť vzťahové problémy, haha :D ♡

    ♡ * Le blog de la Licorne * ♡

    OdpovědětVymazat
  15. Já si dlouhou dobu myslela, že si ani nikdy nikoho nenajdu. Navíc většina mých kamarádek přišla o panenství ještě na základce, o pár let později už rodily a já byla vždycky ta zaostalá. Ale pak to přišlo jako blesk z čistého nebe, kdy jsem se už smířila s tím že prostě umřu jako stará panna - najednou jsem potkala někoho, s kým jsem se od první chvíle bavila jako bychom byli kamarádi už sto let. Jsme spolu doteď, i když jsem časem zjistila, že pod pokličkou je to sarkastický egoista, který nesnáší lidi a nejradši je sám a nesnáší romantické filmy. Já jsem totiž stejná :D Vrána k vráně sedá.

    OdpovědětVymazat
  16. "Ahoj žiletko my se známe?" - dost pobavilo :D..ehm, tyhle situace znám a místy mi mluvíš z duše. :D

    OdpovědětVymazat
  17. Hele tak popořadě píšeš úplně super...hele nebudu ti psát, že si někoho najdeš, to víš, že jo..hlavně si ale najdi někoho, kdo za to stojí a na ostatní se vyser :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Haha pobavilo a přesně tě chápu ;) úplně ve všem, všude stejný :D

    Nikola-s.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Jako bys mi mluvila z duše :D Fakt úžasný článek! Jsi můj člověk :D
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Momentálně to mám úplně stejně..
    Vždycky jsem chodila s holkama ven a teď najednou nemůžou, protože už každá má frajera a vypraví jaké má s nim zážitky, kde byli spolu a takové podobné kecy. Když byl Valentýn, tak mi každá vypravěla, co dostala od druhé poloviny.
    Někdy se cítím v naši partě jako páté kolo u vozu, jenom sedíte a mlčíte. Nikdo se vás nezeptá na nic, jak jde život, jaká je škola, co brácha či segra atd..
    Takže tě dost chápu v takovehle situací, kdy se každý cítí osamělé.

    OdpovědětVymazat
  21. Nesnasim to. Taky mi kamaradka furt nekoho dohazuje a me je to dost neprijemny. Nejen,ze je to trapny, ale sakra,ja si snad vyberu sama svuj protejsek, ktery mi bude vyhovovat.

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...