29. 5. 2016

10 věcí, co mě serou na romantických filmech

Nemám ráda nekvalitní filmy. A teen romantický slaďárny jsou sakra nekvalitní odpad všech odpadů. I tak jsem je viděla všechny. Všechny ty romanťárny se slaďoučkým koncem, a víte co? Občas mě to baví.

Dobře, ženám to musí lézt sakra na mozek (není taky divu, že jsme psycho), ale je to ta nejlepší volba na odreagování, dokonce u toho můžete i usnout, protože vám stačí vidět prvních pár minut a hned víte, jak to dopadne.Navíc občas není na škodu se podívat do toho odlišného světa.  Chci tímto říct, že i když romanťárny nesnáším, jsou mé takové občasné secret pleasure. Nedává to smysl? To je v pořádku.
Každopádně jsem sepsala pár bodů, který mě na romantických filmech serou. Enjoy.

10 věcí, co mě serou
na romantických filmech






1) Průměrná hlavní hrdinka je vlastně už od samýho začátku hot as fuck.
Všichni říkají, jak je ošklivá, středoškolská elitka ji třeba i šikanuje, smějou se jejímu vzhledu, ale doopravdy vypadá skvěle už od začátku filmu, jen ji ke konci oblíknout do nějakých pěkných šatů, rozpustí ji vlasy a dají trochu lesku na rty. WOOOW! Geniální! Všichni dělají, jako kdyby to byl úplně někdo jiný.
 
2) Je chytrá, rozumná a výjimečná
Ráda čte, ráda studuje, kluci ji nezajímají, móda ji nezajímá, make up ji nezajímá .. ale stejně ta čubka vypadá dobře a dostane nejhezčího kluka. („Oh, vykalená po párty nebo jsem nespala pět dní? Nevadí, stejně vypadám jako modelka.“)
come on, she's all that, and laney boggs image
3) Je na mizině, ale na letenku za svojí vysněnou láskou má vždycky.
A celkově si žijou líp než já *crying*

4) Má zlomené srdce, proto začne na novo (kdekoliv) a čirou náhodou první muž, kterého potká, je její vyvolený
TAK TO MUSÍ BÝT TEDA OSUD, NO

5) Sex
Nikdy nebylo nic jednoduššího než sex ve filmech. Svlíkání je hračka, kondomy jsou hračka, a po sexu vypadají oba skvěle.

6) On je chytrej! A hodnej! A romantickej! A hrozně pěknej! A má bříšáky! A nemá žádnou chybu.
A to je asi přesně ta chyba.
gif, romantic, and beauty image
7) Hlavní postavy nejsou nevěrní
Může se stát, že se hrdinka zamiluje do zadaného, ale tím pádem jeho partnerka  umře a nebo ho podvede ještě dřív než on ji s hlavní hrdinkou, aby z toho hlavní postavy vyklouzly nevinně. A všichni jsou šťastní.

8) Láska ho změní
Je to rebel! Je to děvkař! Je to naprostý idiot, ale potom potká TU holku a boom, je z něho velký romantik, který touží jen a jen po ní. Makes fucking sense.

9) Když s ní není víc jak den, tak brečí.
„Neopuštěj mě!“ Brzdi kámo, neuvidíte se jen pár dní, co to sakra s vámi je? A to ještě nemluvím  o stalkování.  V romantických filmech je to něco jako „Aww, on jí sleduje domů.“ a v reálu „Doprdele, on ji sleduje až domů, volej poldy.“
 
10) Milostný trojúhelníky
Na začátku filmu nás přesvědčují, že ta hezká holka má být doopravdy ošklivá a nikdo si o ní nikdy neopře ani kolo a nakonec o ni bojují dva kluci! DVA KUREVSKY PĚKNÍ KLUCI! S oběma totálně vyjebe a nakonec si vybere toho víc romantickýho, protože filmový holky nemají rády zmrdy (teda pokud neplatí fakt číslo 8) 

16 komentářů:

  1. HAHAHAHAHA asi neexistuje víc pravdivý článek o teen filmech :D Velmi si mě pobavila, děkuji pěkně :D Nejhorší na tom je, že je to opravdu něco, co viděla každá a někdy si to s chutí pustí, protože proč sakra ne? Kdo by to tak vlastně nechtěl huh? (ok možná by to byla po čase dost nuda...ale alespoň na ten měsíc...dva :D) Teoreticky, film který mám ráda a dal by se mezi ně možná i zařadit je The first time , ale tady je to přeci jen neskutečně pravděpodobné...protože sex tu opravdu není lahoda pohoda :D Když o tom tak přemýšlím, mezi tyhle film nepatří ...sakra melu tu hovadiny. Každopádně doporučuji :DDD
    -EVA
    Rainbow Journeys

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S. Taky se připojuji k tvému blogu, protože jsi prostě sakra vtipná :D ♥

      Vymazat
    2. The First time jsem samozřejmě viděla, protože pan O'Brien je sakra hot mladík. Když jsem psala ten pátý bod, tak jsem si přesně vzpomněla na tenhle film, protože patří k minimální menšině, kde se tento bod nevyskytuje a celkově asi žádný z mých klišé bodů. Možná že jen šestka. :D
      A děkuju!

      Vymazat
  2. tak toto je dost dobre :D som sa suoer zasmiala a pre to radsej nekukam romanticke veci bo prilis vela veci like sure
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  3. mne sa paci este ako vzdy niekde prespia rano su tip top vlasy ako od kaderniky a oblecenie ako oprate a vyzehlene :)

    Pozyvam na letnu GIVEAWAY tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/05/rexona-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. tak tohle je pravda, pravda, pravdoucí ! :D :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. No tak teraz si trafila klinec po hlavičke! :D Ja tiež nie som na tieto sladké filmíky,ale je pravda, že niekedy mám náladu práve na tento typ filmu...keď mám takú melancholickú náladu. :D (čiže keď mám svoje dni) možno vtedy! :DD Tie body si vytsihla, tak to môže byť naozaj len vo filme :D Aj s tým sexom...:D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to mě úplně rozsekalo! :D na romanťáky koukám, ale všechno je pravda, vše co píšeš! :D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. To je fakt skvělý! Miluju tvůj smysl pro humor. Jinak to mám asi tak nějak jako ty. nesnáším romanťárny, ale pak když nemám co dělat nebo jsem třeba drobet smutná, tak si pustím nějakej ten teen film kde jsou na konci všichni šťastný a zamilovaní. No potom se mi chce brečet ještě víc, jelikož mi v hlavě jen běží: Proč se tohle nestane mě? Takže to pokaždý dopadá stejně.
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. No tak tohle je božsky napsaný. Ale uplně do puntíku. :D
    Přesně si vždycky říkám, jak je možný, že největší slaďouš na škole si najednou všimne tý nejvíc nejneoblíbenější šedý myšky, která ale stejně vypadá jak královna plesu. A jaktože se do ní vždycky tak bezhlavě zamiluje, že všechny ty gesta, který pro mě kdy přítel udělal, vypadaj oproti těm filmovejm jak kdyby mi jen zavázal tkaničku.
    No nejhorší je, že tyhle typy filmů si většinou pustim v nějaký bídný náladě a pak je mi vlastně ještě hůř a totálně se v tom topim. :D

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně! A většinou je to tak nějak dějově dost stejný... Mamina kouka na R.Pilcher a to je panečku něco. Zhrzená žena po rozchodu/smrti muže se náhodou setká s rodinným přítelem a láska forever...
    A přesně si napsala :D sex je easy, nic neni problém a hlavní hrdinka je sexbomba.

    Supr článek!

    OdpovědětVymazat
  10. Já romantické věci vůbec nesleduju. Ale co mám fakt ráda jsou romantické komedie s Jennifer Aniston nebo Adamem Sandlerem! Nejradši mám film Zkus mě rozesmát, nebo pak třeba Padesátkrát a stále poprvé, nebo Božský Bruce. Machři jsou taky super! To totiž nejsou ty klasické romantické filmy. Ale kdyby po mně někdo chtěl abych se dívala na tu typickou slaďárnu... Tak neeeeee!!!! Ani za milion let a ani kdyby mi k tomu dotyčný koupil můj oblíbený popcorn s příchutí sýru a slaniny! Jediné výjimky tvoří takové ty romantické věci zasazené do doby empíru. Takže Pýcha a předsudek, Rozum a cit... Ráda čtu a tyto filmy mám tak nějak ráda už od dětství, koukala jsem na to místo normálních pohádek, takže trochu sentiment :).

    OdpovědětVymazat
  11. Já romantické věci vůbec nesleduju. Ale co mám fakt ráda jsou romantické komedie s Jennifer Aniston nebo Adamem Sandlerem! Nejradši mám film Zkus mě rozesmát, nebo pak třeba Padesátkrát a stále poprvé, nebo Božský Bruce. Machři jsou taky super! To totiž nejsou ty klasické romantické filmy. Ale kdyby po mně někdo chtěl abych se dívala na tu typickou slaďárnu... Tak neeeeee!!!! Ani za milion let a ani kdyby mi k tomu dotyčný koupil můj oblíbený popcorn s příchutí sýru a slaniny! Jediné výjimky tvoří takové ty romantické věci zasazené do doby empíru. Takže Pýcha a předsudek, Rozum a cit... Ráda čtu a tyto filmy mám tak nějak ráda už od dětství, koukala jsem na to místo normálních pohádek, takže trochu sentiment :).

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...