17. 8. 2016

Smolaři se kloužou po banánech

Dneska mi to sluší. Dneska mi to sakra moc sluší. Dokonce jdu i včas! A k tomu piju i zatraceně dobrý kafe. Jo, jen si ještě obleču bundu, abych ji zbytečně nedržela v ruce.. No a v ten moment se opět všechno totálně posralo. Kafe na halence. Kafe ve vlasech.. KAFE VŠUDE!

Nikdy jsem si tu smůlu ani moc neuvědomovala a žila si šťastně svůj na hovno život, až když mi jednou po nějaký úžasný historce, co jsem vyprávěla, kamarádka řekla „Jééžiš, ty jsi ale hroznej smolař.“ Smolař? Proč bych se měla považovat za smolaře? Jen kvůli tomu, že se mi občas hodně často sakra pořád nedaří? Naah...nebo počkat..
Většinou pokazím všechno, na co šáhnu. Taky jsem taková ta debilní oběť a vychází na mě jak zkoušení ve škole, tak i třeba pouliční: Jé pardon slečno, že jsem Vám šlápl na brýle a nebo třeba po Vás hodil petku, jiná čubka okolo nebyla.  Mávám na cizí lidi. Říkám divný věci v nevhodnou chvíli. Když mám na sobě světlý oblečení, čirou náhodou musí být všechno zablácený a zvířata musí být NAJEDNOU hrozně přátelský (oh, a abych nezapomněla na kaluže..)
 Znám trapný ticho a když se pokouším napravit situaci nějakým small talkem, dopadne to ještě hůř.(Ahoj. Ahoj. Jak se máš? Dobře. A ty? Já se mám fajn a co ty?)  A haha,  mluvit s někým, kdo se mi líbí, znamená se ho ptát, jaký druh hořčice má rád mezitím co stojím v tý nejdivnější póze a snažím se vypadat hot (To už ale asi není smůla ale vyložený trapčení z paniky .. a z alkoholu) A když vypadám jako největší idiot, nenamalovaná a polomrtvá, tak potkám ty nejzajímavější lidi, u kterých mě sakra štve, že mě viděli takhle.
 Možná je to i mojí zbrklostí a bytím pořád myšlenkami jinde (A NEBO JSEM PROKLETÁ SAKRA.  ČERNÁ KOČKA. ROZBITÝ ZRCADLO. TADY TO MÁME!)  ale i přesto mi to je jedno.
Pokud jsem se narodila jako smolař, tak budu hrdej smolař, kterej nebude říkat, že je smolař. Popravdě nějaké ty vzpomínkové trapasy a následné situace stály za to, na druhou stranu brečet a nesnášet svůj život není taky občas na škodu. Aspoň v tomhle jsem docela optimista. Jsem poučená a smířena s životem. Lepší to holt nebude.

Vážení vychcaní klikaři, pomodlete se za mě... a shořte v pekle.
(ale vyžehlit si to u mě můžete třeba nějakou Vaší výhrou v loterii 3:) 


A smolařům zdar, protože nikdo není smolař.




13 komentářů:

  1. Paráda :DDD upřímně sem se zasmála takle po ránu v ráci.. :D
    Mám to uplně stejně, na co šáhnu podělám, cokoliv řeknu je jedna velká kravina a přesně jak píšeš :D nedejbože když se mi někdo líbí nebo je trapný ticho "máš rád chleba?" "počasí ujde co?" no kraviny.
    Občas si fakt řikám co sem to za kus debila a lehce zoufám, ale ve většině případů si řikám se smíchem jak mužu bejt takovej debil :D

    OdpovědětVymazat
  2. :DD Každej má někdy smůlu, hold si víc všímáme toho, když máme smůlu, než když se nám daří :D

    OdpovědětVymazat
  3. Preboha, akoby som čítala o sebe, ale to s tou horčicou je úžasné :D Skvelý článok!

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný a především VTIPNÝ článek! :D
    Také jsem jeden z těch tzv. smolařů...snad všechno,na co šáhnu, se buď pokazí a nebo rozbije (když to jde) :D :D

    Mare di Fragole

    OdpovědětVymazat
  5. Nejsme my příbuzný?
    Naprosto se v tom vidím. Když už si vyperu bílý boty, byla by škoda, aby zrovna nepršelo a nestala se ta -pro všechny údajně přemrštěná a nesplnitelná- situace, kdy někoho ohodí voda kvůli právě projíždějícímu autu. Úplně jsem si vzpomněla na ty romantický komedie s Lindsay, Amandou Bynes a Hilary Duff, konkrétně na "Jen trošku štěstí". Zrovna nedávno jsem si dala maraton a po zhlédnutí tohohle neskutečně pozitivního (ale chytlavého) shitu jsem si řekla, že je stejně všechno jenom o pozitivním přístupu a že se kdykoliv můžu stát šťastlivcem. Hahahahha, vtípek.
    littlecapsule

    OdpovědětVymazat
  6. Bože můj :D :D.. Tak jako já většinou mám smůlu jen v okamžik, když prostě jde o něco důležitého. Když někam spěchám, když se někam chystám..tak to se mi kazí vše :D. Ale jinak jsem oproti Tobě asi šťastlivec. Nebo si toho zkrátka nevšímám :D.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Jsem taky smolař. Brutální. Někdy se mi dějou možná i horší věci než tobě... Stalo se ti někdy, že si na tebe v MHD někdo sednul?? Mně jo. Jak si do řiti může někdo na někoho sednout a ještě s omluvou "Ježiš já jsem se vás tak lek, já vás neviděl!". Ano, holka které je v té době 15 se totiž velmi snadno přehlédne :/. Booože. Snažím se si to nepřipouštět, nad spoustu věcí jsem se už povznesla a hlavně je naprosto nutné naučit se udělat si ze sebe srandu. Protože jinak to u nás smolařů prostě nejde, páč bysme pak měli nonstop depky.

    http://fellienm.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem svoji neviditelnost v patnácti letech využívala jen ke svému prospěchu. Ani nevíš, kolikrát jsem nebyla na hodinách a nebyla jsem zapsaná. Šach mat.
      Jinak vedeš, v MHD si na mě "bohužel" nikdo ještě nesednul, ale několikrát jsem "Ježiš já tě neviděl." byla praštěna třeba do obličeje.
      Jo no, takže smolaři jsou vlastně dost cool strong šťastlivci.

      Vymazat
  8. haha dobre som sa posmiala na tom :D dufam ze budu castejsie taketo zabavne clanky :D mna by asi slak trafil na tvojom mieste :D

    http://teenmumy.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Kafe se mi podařilo na sebe vylít těsně před odchodem jen jednou, a to, když jsem se svým výběrem outfitu byla dost spokojená..:D Mimochodem, opět vtipný článek. Já bych samu sebe smolařem nenazvala, ikdyž jsem se v pár řádcích poznala, navíc dost často přehlédnu sloup, schod a podobné vymoženosti, když za mnou jde zbytek školy nebo lidi z práce..ale to je spíš zapříčeněno mojí nešikovností. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Haha mám veľmi rada tvoje články! Vždy sa dobre pobavím ! :D Ja možno nie som na tom tak zle ako ty, ale tiež sa mi stáva veľa trapasov a tiež mávam na cudzích ľudí s vedomím, že ich poznám :D :D Takisto sa mi podarilo v Coste vyliať celé frappucino na stôl, keď som sa pokúšala zavrieť pohár umelohmotným vrchnáčikom. Takže vlastne...si môžme podať ruky, keď tak nad tým uvažujem...ale aspoň je ten nás život pestrý! :D :D
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  11. Začínám sledovat, což není zrovna hodné komentáře, ale mohlo by ti to vylepšit den. Hezký článek.
    BLOG Corculum♥
    Instagram @stepanka_t

    OdpovědětVymazat
  12. Ty jsi jednoznačně neskutečná :D člověk se u tebe začte a pobaví. Je tak dál! :D :)
    Začínám tě jakože milovat ale ticho :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...