26. 11. 2016

10 důvodů, proč mě serou beauty youtuberky

Nedá se o mně říct, že jsem nějaký profi sledovač videí, ale zároveň je to trend, který jsem nemohla jen tak zavrhnout (Youtubery jsem měla ráda i  předtím, než byli cool and rich. Takže mi je vlastně všechno odpuštěno.)
Holky přesedlali z "Budeme pomlouvat tu, která na našem posezení chybí" na "Budeme pomlouvat tu couru, co vydala včera nový video." takže to pro společnost přece jen má nějaké pozitiva. Ne, nepochopte mě špatně, já mám ráda Youtuberky! Sama jsem dilča, co by se za kameru nikdy nepostavila, proto vidím respekt víceméně ve všech, jen jsou tu občas takové výjimky (něco jako slabší chvilky), které mě dost serou.
10 důvodů, proč mě
serou beauty youtuberky

1) Koupily si nový hrozně levný triko! super levný! Za litra.
A je to velikost XS, protože ho chtěli mít víc oversized. Haha, mně i to pětikilo přijde hodně. Jsem chudej student.

2) Jsou hezký. To je občas i dost slabý slovo. Jsou fucking dokonalý. 
Takže proto se ty make up tutoriály nemůžou brát vůbec vážně.

3) Z minutového culíku udělají hodinovou práci s padesáti produkty.

4) DOSLOVA !MILUJÍ! to tělový mlíko, co sice ještě nepoužili, ale určitě bude super!!! 
Óó, hezky voní, po penězích.

5) Jsou bohatý.
Nebo aspoň bohatší než já. Prosím, udělej room tour ať mám nad čím brečet.

6) Všechny používají ty stejný písničky.
A damn, dokonce mají i stejný nápady! Je to jako kdyby každá určitá sketch, challenge nebo rutina měla svůj speciální song, a kdyby někdo použil nějakej jinej, jejich kariéra by skončila.

 7) Jsou introvertky, nerdky a nemají kamarády.
Hahaha, sis, ne. Tohle tě neudělá cool. To, že jsi víkend doma z tebe hned nedělá freaka.


8) Jejich úvodní řeč je někdy delší než samotný tématický video.
Hlavně nezapomeňte dát lajk a odběr.

9) Vydávají knížky.
A v tom horším případě je ani nenapsali. Proč? PROČ?

10) .. COME ON! Vždyť se o nich točí i film! 
Okay, to se netýká jen beauty gurus, ale stejně je to zvrhlý. Jsou. Všude. 

25 komentářů:

  1. Zase super článek! Fakt jsi mě takhle večer pobavila, díky! :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. TOP!😂😂😂 Všechny stejný nápady, všechny originální. A moc dokonalý. Proto ty tutoriály nemají smysl. Čau, dejte lajk a odběr
    Umírám, jsi nejlepší!

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj vsichniiii vitam vas u noveho videa - dik du blejt..
    Me serou vsichni youtuberi😂 Sleduju snad jenom jednu a to Momu Hornakovou a videla sem teda jeji 2 videa asi no 😂 Ale jinak me to vsechno prijde jak pres kopirak. Totalne.

    Jako vzdy parada:)

    OdpovědětVymazat
  4. :DDD Mně to nedá, takže se musím rozepsat u každého bodu.
    1) Pro mě jsou i tři stovky mega moc a neochotně se mi investují. Za několik let jsem se naučila být budget masterem a nakupovat fakt dobře ve výprodejích. Nikdo také nepochopil, jak můžu v mekáči za menu, kde najdeš 4 nuggetky vypláznout jen 40,-. Ať žijou poor rodiny!
    2) Ahh, nostalgie, když jsem ještě před rokem hledala videa typu "Kendall Jenner Makeup Tutorial" a divila se, proč jako ani po nanesení dvojitého contouru nevypadám jako ona :D.
    3) A hlavně, že ony mají dvakrát víc vlasů a jde jim s nima udělat cokoliv! Pak jsem tu já, 3 vlasy na hlavě a i drdol je pro mě práce na dvě hodiny.
    4) Money, money, money, must be funny.
    5) bod č. 1!
    6) Některý jsou ale zas chytlavý (a stejně je nenapadne napsat název písničky do videa) :D.
    7) Introvertky, nerdky, nemají kamarády - ještě k tomu vypadají jako bohyně a každý víkend hází vlogy z akcí. Podivíni jedni.
    8) Pohár trpělivosti pomalu přetéká. Vlastně rychlým tempem.
    9, 10) Lol, ale jako nevadilo by mi se zaprodat. Ale pokud jde třeba o českou jůtub scénu, je strašně vtipný, že ti ytbrs ví, jak ta knížka bude vypadat a že za normálních okolností by se něčemu takovýmu smáli, ale prostě peníze no :D.

    OdpovědětVymazat
  5. Tak toto ma naozaj pobavilo :D Palec hore :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Mna teraz "vytaca" to, ze dostali tolko adventnych kalendarov, ze s ich otvaranim zacali uz koncom oktobra!!! :-) Clanok pobavil.

    OdpovědětVymazat
  8. Super článok! :) Je síce pravda, že ja som nikdy beauty blogerky nesledovala, pozerám len Shopaholic Nicol a Style with me.
    Ak som si niekedy nejakú zapla, tak mi bolo na grc z toho, ako asi 500krát vo videu povedala, že túto linku si fakt kúpila sama a nedali jej na ňu peniaze rodičia. Akože wtf, všetko si kupujem sama :D
    Tak isto nevidím v ich videách nijaký prínos v tom, že propagujú drahé produkty, na ktoré väčšina z nás nemá, ale v človeku vytvoria pocit, že to jednoducho musíš mať.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Nejak túto youtube scénu nesledujem (naozaj som fakt mimo, nedávno som sa dozvedela o existencii nejaké Peweiepie-a o čom by som povedala že je prášok do pečiva, ale nuž dobre), a beauty bloggerky mi nejak nevadia, len sa na ne neviem pozerať. Na konci videa vyzerajú rovnako a vyzerali na začiatku. To si radšej pozriem Sej Rošku ktorá si to tam blendí a patlá valčekmi z Ikei a prehodí pár slov o bločkoch do hajzlu...
    A to s tými kamarátkami a antisociálmi aargh...! To je naozaj trochu otrepané (hovorím ja, ktorej to na testoch vyšlo XD).
    Ja si dávam servítku pred ústa, ale inak by som to povedala podobne :D :D

    OdpovědětVymazat
  10. heh perfiš článok :) súhlasím s tým, že na kamere všetky vyzerajú nenormálne dokonalo, že mi je tiež z toho niekedy až do plaču (a to sama točím videá). Holt, dobré svetlá, kilo makeupu a pokožka ako prdelka je na svete :) ja pozerám niektoré už len tak z prče, ak sa chcem niečo naučiť pozerám skôr vizážistov :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Tak ja mam beauty blogerky rada, takze sa nemozem priojit k nadavaniu na nich, ale tak sledujem len zahranicne a o slovenskych alebo ceskych velmi nemam paru. A myslim, ze vsetky zasa nemaju uplne perfektny face, ja sledujem najradsej take, ktore mali problem s akne a chytam inspiraciu.

    OdpovědětVymazat
  12. :D :D Jej, tak tohle je fakt super! :D Pravda, pravda, pravda. amen. :D
    SUper článek...
    Jo, ty knihy filmy a tohle je fakt hrůza :D :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  13. Bože já tě prostě a tvůj styl psaní miluju. Píšeš mi z duše!

    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. To je aké skvelé! :D Síce beauty youtuberky skoro vôbec nesledujem, pri niektorých bodoch som sa fakt zasmiala :D Najmä 1, 3, 7, 9 - tie sú naozaj skvelé!
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  15. Beauty youtuberky nesleduji a po tomhle článku asi ani nikdy nezačnu :D

    OdpovědětVymazat
  16. To je tak nechutně přesný! :D Jinak mně je i 300 Kč za triko moc :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  17. Ještě jsi zapomněla zmínit, že už mají i svůj vlastní časopis a začínají se srát i do ostatních značek. Protože jsou to jůtuberky, jsou děsně kůl a prostě můžou. K tomu si udělají i svou kolekci, která stojí přece jenom milion. :D
    A co je ještě horší? No tak rozhodně to, že to začínají točit desetiletý holčičky, které pak přidají video "nikdy jsem" s chlastem. Ehm? Vážně?
    Ale také je zároveň obdivuju. Já bych se s takovými věcmi nedělala.

    OdpovědětVymazat
  18. Skvělý odlehčený článek :DDDD Na tolik blogerek to sedí, ale musím se přiznat, v některých bodech vidím i sama sebe :DDDD Konečně to ale někdo řekne "na plnou hubu" :))

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  19. Tak tohle je pecka. Dost jsi to vystihla! :D

    Můj malý sen

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...