23. 4. 2017

Kopačky.

 Nechápu, proč Očko hraje písničky o rozchodu v tak ranních hodinách (a nebo proč zrovna já koukám na Očko..) Takže tu civím v proklatě brzkou hodinu na emařský videoklipy o zlomeným srdci  říkám si, co to  teď sakra dělám se svým životem..(Jo, měla jsem kocovinu.) . A tak nějak jsem začala nadměrně filozofovat (Ježiši). My holky jsme strašné naivní krávy. 

 Nenapíše. Nezavolá. Neobjeví se s kazeťákem před naším barákem, ale stejně čekáme. Jako kdybychom si myslely, že se ten dežot  ze dne na den změní. V horším že ho změníme my.  Najednou ho asi něco osvítí a uvědomí si, že je z nás paf a že bude dělat přesně to, co chceme.  Ale on nenapíše. Nezavolá. A ani se  neobjeví s tím podělaným kazeťákem. Proč? Protože nás má solidně u prdele. (a nebo aspoň víc než my jeho. A takhle to nemá fungovat!)   
 Taky jste někdy poslouchali smutnou písničku o nešťastný lásce, kterou jste tak moc prožívali, že jste byli naštvaní i na svýho neexistujícího kluka?

Ten blb totiž nezachraňuje africký děti, ani nebojuje s nějakým nomádem o vaše srdce. Kdyby chtěl, tak se ozve. KDYBY OPRAVDU CHTĚL. Smiřme se s tím, že nestalkuje váš profil. Nekouká, kdo vám lajkoval a komentoval fotky(a kolikrát jsme to udělaly my, že..). Má vás v piči přesně tak, jako jste měly vy toho kluka z minula, co se o vás tak snažil.
Kdyby chtěl, tak prostě něco udělá. ( Holka, jen se opovaž ho srovnávat s Clayem z 13 reasons why. Všichni kluci nejsou Clay. Takže na něj ser a měj život.)
Co je taky dost zoufale smutný? Že toto pokopačkový zhroucení můžete mít i od kluka, u kterýho jste si jistý, že až si najde holku, bude to muset být asi fakt úplně vylízaná kráva, ale stejně vás to k němu táhne jako prase do žita. (Pokud tato fráze opravdu existuje, jsem nadmíru překvapená.)
Prostě nejsi ta holka. A buď za to ráda. Nechceš takovýho fuckboyovýho šulina. Beztak byste měli hnusný děti.



17 komentářů:

  1. No tak to nejak byva a ked sa neozyva jednoducho nema zaujem, ale je to tak tazke pochopit...no neskutocne. Ja som si uz tuto eru nastastie presla, ale to o com hovoris poznam velmi dobre.

    OdpovědětVymazat
  2. Já už tohle naštěstí neřeším, se současným přítelem jsem už deset let, ale před nějakými 15 lety jsem si tím také prošla, kdo také ne... pořád civíš do telefonu a doufáš, že ti napíše, tak ho začneš prozvánět a je fakt trapný, když od na to nereaguje :-) teď už se tomu jen směju.
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  3. Dost libovej a taky pravdivej článek :D

    -A- from thatismylifeandblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý! Úplně zbožňuji, jak píšeš.

    OdpovědětVymazat
  5. moc se mi líbí, jak píšeš a co si budem povídat - máš pravdu :D

    OdpovědětVymazat
  6. Jak já sem ráda, že toto nemusím už skoro 9 let řešit :D a snad už ani nikdy nebudu muset... tímto si ale musí projít každej :)

    Zápisky z cest a života v Anglii ⇨ Secrets of M

    OdpovědětVymazat
  7. Fuckboyovej šulin 😂😂
    Já tohle ted snad nebudu řešit aspoň tak ještě 2mesice snad. Ale beztak sem byla vždycky naivní blbeček, co cekal na zprávu

    OdpovědětVymazat
  8. Líbí se mi jak to píšeš od srdce a popravdě. Taky jsem byla ta naivní kráva, která každému blbečkovi naletěla a zakoukala se do něho hned jak to šlo. Většinou mě podvedli nebo jsem se prostě přestala bavit. Ale víš co, jak píšeš, jsem ráda, že jsem se jich zbavila a našla si pořádného chlapa, který mě podpoří a překvapuje dárečky, i když spolu budeme už 3 roky. Ale každá najde toho svého pravého :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  9. :D Tak tento príspevok ma nesmierne pobavil :D Proste tie vyjadrenia ala "šulino" :D Ja tu umieram. Osobne som aj ja tá najivka, ktorá čaká na princa pravého, ktorý sa mi sám ozve a bla bla. :) Dá sa povedať, že som jedného princa stretla, lenže som nejak premárnila šancu, keďže som viac pozerala na to, že sa mi sám od seba neozve ako na to, čo všetko pre mňa robí. U mňa je vždy "miluješ - ozveš sa" a tak čakám na niekoho, kto mi bude vyjadrovať lásku aj bez toho, aby sme boli pri sebe :) a zatiaľ? zatiaľ si užívam život a rozhodne neplačem nad rozliatym mliekom. Ak by totiž bol ten pravý, naše cesty sa opäť spoja :)

    Čo je dobré to musím mať :)

    OdpovědětVymazat
  10. No jooooooooo..Jak se zpívá v jedné písničce *I takovéé dny jsoooouuuu* :D Já si prošla rozchodem cca před čtyřmi měsíci a teď z nás jsou kamarádi a někdy je to opravdu víc. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vím, že jsem špatná, ale ten tvůj článek mě rozesmál. Jo chápu jsem fakt píča, když tu píšeš o svém rozchodu fakt to chápu, ale prostě mi přijde směšné to jak jsi jednu velkou realitu napsala do tak krátkého článku! Dyť je to vlastně úplně jednoduché! :D Možná melu kraviny, páč jsem ještě nikdy neměla kluka tak to když tak sorry not sorry, ale prostě život není jako z 13RW, i když jsem to nikdy neviděla. Když tak čtu co jsem napsala.... Tak jsou to totální sr**ky.! :D
    Budeš brzo v pohodě!
    Posílám ti mnoho mé lásky, kterou já nemůžu nikomu dát.
    Snad se ti bude hodit.
    JORIES

    http://basic-whitegirl.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  12. Shrnula jsi to všechno moc hezky! Lépe bych to nenapsala :D
    Já právě jsem v porozchodovém stádiu, ale kopačky jsem dala já a kupodivu to dobře nesu - dokážeme spolu komunikovat a jeho maminka se mnou také stále mluví. Asi štěstí.

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  13. Wow! Vieš napísať svoje a to sa mi na ľuďoch páči. Popravde si mi aj pomohla pochopiť niektoré veci. :) Ďakujem.
    PS.: Sledujeem. ;)

    annslifea.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  14. Skvelý článok, ktorý som prečítala jedným dychom! :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS


    OdpovědětVymazat
  15. Jako bych to četla úplně o jednom konkrétním dežovi.. :) :DD Ale co naděláme no, trouhelníků, nepřitažlivosti se nezbavíme.

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...