19. 12. 2017

Přiteplujeme


Když jsem se dozvěděla, že Kovy je na kluky, byla jsem dost v šoku!
(Tak v šoku jako caps lock v Blesku. Haha,sprýmařka.)


Nejenže to byl jedinej youtuber, kterýho bych si klidně vzala, ale hlavně mi to nepřišlo tak podstatný, abych s tím měla zaspamovanou celou hlavní stránku. 

Homosexualita se pořádně nepříjmula nikde. Najdete  lidi, kteří se neubrání nenávistným pohledům, řvaním buzno a podepisování petic, že Bůh si homosexualitu nepřeje.  Babičky jsou zhnusené, někdy vás nepochopí ani rodiče. Říkají vám, že vás to přejde. Že se z toho vyléčíte. (Protože je to nemoc, kterou můžete chytit jako rýmu. Žejo.)
Někteří se s vámi budou  kamarádit ještě víc a budou se vám snažit předhazovat stereotypy, které viděli v Sexu ve městě.
 Neodpustí si ani zvrácené otázky (Pardon, ale fakt nás to zajímá.) od pozic až po orgasmy. (A vsadím nohu na to, že každá lesba byla přizvána aspoň jednou do trojky. )

A pak tu jsou lidi, kterým to je totálně jedno. Ať už se držíš za ruku s čímkoliv,  hlavně že nemáš v hlavě nablito .
 Jednou jsem slyšela od velice moudrého člověka: Dělej to, co tě dělá šťastným, dokud tím nikomu neubližuješ.
 (No dobře, byla to Youtuberka, ale DOTKLO SE MĚ TO, OKAY? )
A tímhle fakt nikomu neubližuješ.

„Pokud je gay a je dement, tak není dement, protože je gay, ale protože je prostě dement.


“
- Prolhaná mrcha 2017. Citát jak svině. 


 Lidi taky nesouhlasí, aby gayové a lesby vychovávali děti. Je to proti pravidlům. Neetický. Chudáci děti by byly jen zmatený z toho všeho. Ono je totiž okay, když se rozvádí dva heterosexuálové. Nechají malý dítě, aby si mezi nima vybralo, psychicky ho vyšťavovalo (ještě v tom lepším případě. V tom horším se na vás oba vykašlou.) a pak vyrůstalo s jedním rodičem. To je okay.  ALE DVĚ STEJNÝ POHLAVÍ NEMŮŽOU VYCHOVÁVAT DÍTĚ PROTOŽE BY TO NA NĚ MĚLO ŠPATNEJ VLIV. (Každej rozvod nedopadá špatně, klídek, vím.)
Děti jsou zmatený, ale protože to jsou děti. Zeptají se vás na nekonečno otázek,  na který třeba ani neznáte odpověď, nebo nevíte, jak to správně ututlat,  ale když se vás zeptají, proč má Tonda dvě maminky, TAK JE VŠE V HÁJI! UŽ NIKDY NEBUDE JAKO DŘÍV! Vyroste z něho drogový dealer závislí na gamblování.

Berme to takhle: jsme lidé budoucnosti. A jelikož silná většina z nás  nezažila válku, ani se nenarodila v nedemokratickým státě a navíc dospívala v internetovým světě, můžeme mít na všechno jiný pohled a vytvářet novou normálnost.

Základ je a bude vždycky muž a žena.
Ale ne všichni se chtějí držet základu. A to bychom měli respektovat.

Nemusíte vyrůstat ve strachu.

17 komentářů:

  1. V nečem je to pořád blbý, ale obecně se to zlepšuje a přes kecy okolí se holt člověk nějak muusí přenést :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  2. Super článek :) zrovna před týdnem jsme homosexualitu řešili ve škole a určitě je to hodně o tom, že naší generaci přijde "normální" něco jiného, než generaci našich rodičů a babiček. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hezky napsané, jako vždy:)
    Mě osobně homosexualita Kovyho vůbec nepřekvapila. Mám mezi homosexuály hned několik dobrých kamarádů a jednu kamarádku, takže i díky tomu jsem to u něj předpokládala už delší dobu. Orientaci u druhých lidí neřeším (Teda dokud mi neřekne můj přítel, že je na kluky. To bych asi tak s klidem nevzala:D.). Nechápu, proč kolem toho vytvářeli "novináři" humbuk. Dění v českém "showbusinesu" je už tak nudné, že už se tu řeší i každý comming-out.
    Hezké Vánoce, Mrško!

    BLOG Corculum | Stepanka_T

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek :) škoda, že to takhle neberou všichni

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělý článek a docela mě zaujalo, že byl uveden zrovna Kovym. A to asi především proto, že jsem měla docela dost podobnou reakci (ofc jen v dobrém). Samozřejmě musím jen souhlasit, každý rozumný člověk by ani neměl udělat nic jiného. Já bych se držela toho, ať prostě skončí tady ty velký poprasky kolem toho, když někdo "odhalí pravdu". Až pak to bude na sto procent normální... Snad.
    Kout světa

    OdpovědětVymazat
  6. Fuu toto ma veľmi prekvapilo, že kovy je gay :O Ja mám totiž Kovyho veeľmi rada patrí medzi naj youtuberov na CZ a Sk a vlastne...touto info sa nič nemení u mňa. Stále je pre mňa top. Ale úprimne ja som si ani nevšimla, že bol gay. :D Hihi nevadí:) A súhlasím s tvojim pohľadom na vec podľa mňa by gayovia mali mať väčšie práva a s opaterou detí...je to naozaj na hlavu :/
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mě dost překvapilo, že je Kovy gay, ale můj názor na něj to nemění, pořád je to skvělý a inteligentní člověk :) článek super, souhlasím s tím, že by gayové měli mít víc práv :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Žijeme v roce 2017 a ačkoliv se všechno posunuje vpřed, tak jenom přijímání sexuality je velkým problémem. Je mi líto, že žijeme mezi lidmi, kteří nedokáží skousnout, když někdo miluje někoho stejnýho pohlaví.

    OdpovědětVymazat
  9. Moc hezký článek! Úplně s tebou souhlasím. A ten tvůj citát je fakt dobrej, nalepím si ho do diáře! A když už jsme u těch citátů, tak taky jeden přidám, řekla ho jedna naše super učitelka dějepisu.(děják a super, to nejde k sobě, ale ona je fakt skvělá!)
    ,,Když se mají dva lidi rádi, nezáleží na pohlaví."
    nekonecnaknihovnicka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Jsou páry, kdy je chlapovi třeba 60 let a holce 20 a vždy se najde někdo, komu to vadí, přesto to vadí menšímu množství lidí, než když je žena starší, než chlap, protože přeci žena by starší být neměla. A tak je to se vším, vždy se najdou lidi, kterým to bude vadit, protože lidé jsou netolerantní. Přitom, když se lidé mají rádi, tak nezáleží na tom, s kým jsou.

    OdpovědětVymazat
  11. Souhlasím s tebou a musím říct, že jsi mě opět pobavila a chvíli jsem si u článku odpočinula po těch hektických Vánocích. Jen tak dál :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  12. Že Kovy je gay bylo jasný celý čas, vůbec mně to nepřekvapilo. To chování, styl mluvy a rozplývání se nad různýma věcma... ale no co no? Furt jeho videa mám ráda.

    OdpovědětVymazat
  13. Krásně jsi to shrnula! :)
    Pokud máš instagram, tak doporučuji one_of_the_2dads mají dvojčátka a jsou mega skvělí! :))

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  14. Upřímně mě vždycky Kovy tím svým stylem oblíkání a vystupováním připadal, že je gay :D
    Nechápu, jak někdo ještě ve 21.století může mít nějaký řeči na gaye nebo lesby. Ať je každý, co chce a jaký se cítí :)

    OdpovědětVymazat
  15. Citát je velmi výstižný!
    Upřímně, ke Kovymu mi to prostě dokonale sedlo.

    OdpovědětVymazat
  16. Hlavně je určitě naprosto v pořádku, když děti v dětských domovech mají pět tet. To je určitě nezmate...
    Úžasný článek, jako vždy! :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...