7. 3. 2016

Krámy

„Ježiš, nemáš ty náhodou krámy?“
Pánové, dámy, kdokoliv, pokud toto řeknete ženě, která krámy má, jste mrtví..A pokud čirou náhodou krámy nemá, jste ještě mrtvější.


Neudělat zkoušky autoškoly je jedna věc, ale neudělat zkoušky autoškoly a mít zrovna krámy, znamená přecitlivělé bulení v parku na lavičce a smrkat si do šály, protože jsem samozřejmě zapomněla  kapesníčky. No a co. Zas taková tragédie to nebyla.  Za všechno totiž může menses. Heh, anebo ne? 
Krámy na tom měly slušnej podíl, protože po příchodu tety Irmy mě rozbrečí dojme i reklama na Old Spice. Všechno je tak neuvěřitelně srdcervoucí, všechno tak moc není fér. Ženský hormony jsou opravdu někdy nadmíru absurdní, hlavně když vzlykám i po pádu gumičky do vlasů na zem. Pak jsou tu ty situace, kdy mě sere úplně všechno. Dejcháš? Dovolil ti to sakra někdo?  CO SI TO KURVA DOVOLUJE NEDÁT SKLENIČKU DO DŘEZU A NECHAT JI VEDLE DŘEZU!!!! ale já mám city, neřvi na mě.. Ženy jsou komplikované ohavné stvoření.
A opravdu třešňička na dortu je, když sedím rozvalená na gauči, při každým menším pohybu umírám, jsem ohavná, napuchlá a přešlá, a najednou v televizi reklama na OB nebo Always ve stylu "Jupí! Konečně jsem to dostala! Život je úchvatný. Veselé krámy všem!!" Hahaha, vy posraní lháři, takhle to nefunguje! Nejsme sice těhotné, ale furt nám matka příroda mohla napsat jen textovku..
Tak veselé krámoviny, dámy.



18 komentářů:

  1. Jak já s tebou soucítim! .. Ty reklamy, kde se ženská probudí ve sněhově bílejch teplákách a skáče po posteli, jak kdyby vyhrála v loterii, bych zakázala. Podle mě to dělaj naschvál. Jasná provokace.
    Michelle B

    OdpovědětVymazat
  2. Skvěle napsané, krásně jsem s pobavila. Nemám k tomu slov :D.

    NEPLECHA NA PLECHU

    OdpovědětVymazat
  3. skvělé, tvé články hltám, konečně něco jiného než všude kolem. dávám ti pravidelný odběr:D Skvělá práce
    http://praguestyle1.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tvoje články, mě dostávají :D Pojďme si obléct bílé kalhoty !

    OdpovědětVymazat
  5. Začínám Tě sledovat, protože toto je něco :D. Na jednu stranu jsem s Tebou soucítila, na druhou jsem se smála, jak to tu podáváš :D. Je to děsné, já osobně nejsem schopná v den D dělat vůbec nic. Natož dělat zkoušky z autoškoly -_-.

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Neznášam to obdobie, pretože mi je najhoršie na svete, ale zároveň ho milujem v tom, že ho môžem využívať vo svoj prospech. Jednoducho priateľ vie, že keď mám krámy, tak ku mne musí byť milý a má chápať všetky moje výlevy nálad!

    OdpovědětVymazat
  7. Máš fakt super články :D Já uplně nesnáším když někdo řekne větu "máš krámy?" To bych je vážně zabila :D
    Simma Blog

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý článek! První dvě věty neskutečně sedí. I když ono to všechno sedí!
    www.jdeocestu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Ty reklamy mě taky vždycky lezou krkem, na televizi ale naštěstí koukám jednou za rok, takže jsem toho většinou ušetřena. A o náladovosti by mohl přítel vyprávět, občas bych těm chlapům vážně přála, ať si to jednou zažijou taky :D
    Lovely imperfections | Naturalium giveaway

    OdpovědětVymazat
  10. Tak v tomhle se úplně vidím! Taky vždycky hrozně trpím, hlavně první dva dny :( Nechci nic jinýho než umřít a pokud se mě náhodou někdo dotkne, je taky mrtvej.
    http://fitlucy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Fakt super článek! :D Já ty krámy sice tolik neprožívám, ale i tak v tom vidím občas i sebe :D
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  12. No tie reklamy sú fakt trápne, všetky keď krámujeme, skáčeme a tancujeme v bielych gatiach a sme strašne šťastné... toto keď vidia naši muži v telke, potom nám neveria... no ja som strašne nervózna v deň, keď má prísť a príde aj s kámoškou migrénou, no niekedy to vôbec nie je sranda

    SimpleHappyMum

    OdpovědětVymazat
  13. :D :D Tohle ja fakt top! :D Ta smska nakonci :D docela bych ji brala! I když musím říct, že jsem nikdy s krámama jako takovýma problém neměla, přecitlivělost jsem taky nějak nepociťovala, ale přítel mi řiká v tomto období Hormonku, takže asi je to jen můj pocit! :D

    OdpovědětVymazat
  14. Hodila jsem ti tam odběr, protože tohle nemá jedinou chybu :D Vidím se úplně ve všem, akorát já u toho válení se na gauči většinou konzumuju už třetí tunu jídla, protože mám neustále na něco chuť, nebo mám hlad :D Při těch reklamách mám největší chuť najít toho, kdo to vymyslel (stejně to byl určitě chlap), a vysvětlit mu to :D A textovka by se opravdu hodila :D
    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  15. Ještě že mám krámy čtyřikrát za rok. Stačí mi to bohatě :D
    Bůh s tebou a se všemi ženami s krámy!

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...