16. 9. 2017

Levné blbosti z Ebaye a AliExpressu, které se vyplat

Holky rády nakupují věci, co vlastně ani tolik nepotřebují, ale přitom hrozně potřebují, a proto je dobrý Ebay.. Vaší peněženku to tolik nebolí.
Přece si nekoupím věc za pětikilo, když vím, že to ne Ebay seženu za pajdu. Jsem totiž rozumné dítko, které platí jen za kvalitní značkové věci *Mezitím se podívá na Yankee candles svíčky a krabičku od 30 days detox tea. Ještě teď slyší výsměch svých kamarádů..* (NIKOHO Z NICH NEZAJÍMALO, ŽE YANKEE CANDLES SE VYPLATÍ, PROTOŽE FAKT SKVĚLE VONÍ. Jen slyšeli tu částku a slovo SVÍČKA)

Tady jsou nějaké tipy, který jsem nasbírala za celou mojí ebayovou historii.  Ještě k tomu jestli jste chudým studentem, který si nemůže dovolit utrácet pořád jenom třeba v Sephoře (nebo radši utrácí peníze za ještě nepodstatnější věci ), máte s tímto téměř vyhráno (Nebo aspoň u těchto produktů je větší pravděpodobnost, že Vám přijdou (v rámci možností) v pohodě od pochybnýho i nepochybnýho uživatele.)



Kryty na mobil
Pak je vtipný, když vidíte stejný kryt na českých stránkách za desetinásobek. Jestli jste hovado jako já, tak je opravdu jedno, jestli si koupíte kryt za litra nebo za dvacku. Stejně do půl roku skončí stejně.. Výhoda mimo nákupů za hubičku je, že Ebay nabízí mnohem hezčí kryty, než na které narazíte v obchodě.
 Pokud nemáte Iphona, stejně si tam vyberete, fakt.


Štětce  (na plátno. Obličejový.)
Už je ani jinde nekupuju. Za co koupíte jeden levnější štětec v  obchodě, tam máte celou sadu. Ceny se pohybují třeba kolem 200 Kč za 10 štětců. Někdy víc někdy míň (10 štětců.. 10! Za dvě kila. Chápeš to?) a navíc vypadají dost luxusně, takže Vám na chvíli přijde, že jste si daly život dohromady.


Tekuté rtěnky
u tohoto bychom mohli trochu polemizovat, jelikož rtěnky z Ebaye jsou ten největší odpad, co si kdy můžete koupit.   ALE ! Vydrží ! Vydrží přesně tak, jako to slibuje ta značková rtěnka z reklamy. Ještě dýl.  A přežijou všechno. (Od žraní chlebíčků až po exování vodky s džusem)  Ale stačí nanést fakt jen maliličkato (a použít pudr) . Nebo to poděláte. A budete se snažit  co nejrychleji rtěnku smýt. A se slzami v očích zjistíte, že ji máte po celým obličeji a že musíte začít úplně od znova.


Bižutérie
Řeknu, co rozhodně nedělám, protože nejsem zoufala, žejo.  Nakráčím si to třeba do Clairs, Zary, H&M, čekohokoliv, vyberu si, co se mi líbí a pak si to koupím prostě na tom dementním ebayi. Hahaha.Haha.Ha..
Chokery, co byly tak cool ?(doufám, že furt nejsou..) 20,- Kč ( NO JO MÁM HO TAKY)  Najdete tam všechny doplňky - náušnice, řetízky, náramky, prstýnky, všechny žhavý trendy -  jako v obchoďácích (občas i hezčí) jen levnější. A na to, že si to tak i tak vezmete jen párkrát na sebe, to stačí.


Sluneční brýle
Velký výběr, malý ceny, před sluncem to ochrání stejně jako z každýho podělanýho obchodu. Třeba tam seženete i falešný Ray bany. Jo počkat, blogerky asi nepodporují falešný značky. Tak to se asi ani nevyplatí psát o té skoro pravé sadě spodního prádla Calvin Klein za 400-500Kč (kterou jsem si samozřejmě nekoupila, duh) - ne, fakt si nemůžu stěžovat za ty peníze.




Tak rychle na Ebay! Nějaký asijský dítko Vám to vyrobí razdva a vy si to pak koupíte za směšný peníze. A ono za to dostane ty peníze ještě směšnější. Tohle citlivý téma si necháme na příště.




22 komentářů:

  1. Ze seznamu mám zkušenosti jen s Kryty na mobil - koupila sem sobě i cele rodině. PS: Sobě hned tři. :D:D
    Je to zlo mít přístup k čemukoli za tak směšnou cenu. Vždyť já si koupila i totální blbost jménem "spiralizér" na zeleninu... Ještě jsem to nevyhodila jen kvůli tomu špatnému pocitu, ze vytvářím další odpad.
    Jako vždy skvělé čtení, ve kterém se perfektně poznavam taky.:) měj se, Mrško.

    StepankaT z Corcula

    OdpovědětVymazat
  2. Já nakupuji přes ebay pouze asi ty kryty a občas tunely do uší :D

    OdpovědětVymazat
  3. Presne, načo to kupovať za majland, keď sa to dá zohnať lacnejšie. Potom by ma porazilo, keby som to kúpila u nás a na nete to videla niekoľkokrát lacnejšie. Okrem ebay používam aj wish. Inak super článok :)

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi jak suprově umíš všechno podat a vysvětlit :D jasný že chápu že 10 štětců za dvě kila je prostě pecka..kdo by do toho nešel :D jinak kryty jsou klasika :D kde jinde ych sehnala kvantum krytů s Harry Potterem nebo s anime potiskama..za pade nikde :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  5. Tak pri tomto článku som sa fakt pobavila :D
    Ďakujem za zlepšené ráno :)

    www.simonazacko.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  6. veru krytov mám odtiaľ snáď milión :D ale teda rúže by som odtiaľ nebrala, lebo čínska kozmetika sa nemá certifikáty a človek nikdy neviem, čo je v zložení.. a tiež štetce.. všetky z ebay sa mi po čase rozpadli, ale značkové ako Zoeva, Real Techniques mi držia už niekoľko rokov nepoškodené a nepĺznu :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  7. Na kryty na mobil jsem už taky koukala na eBay, ale je pravda, že já mám kryty vždycky maximálně 2 :D Chokery jsou kapitola sama pro sebe, připomínají mi obojky pro psy :D

    LADY LENNA

    OdpovědětVymazat
  8. Haha, zrovna za tohle se ráda podepíšu. Přesně tohle tam (a na aliexpressu) nakupuju a taky to tím končí :D
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  9. Kryty na mobil a bižu už jinde než na eBayi a AliExpressu nekupuju, protože tam to je prostě nejlevnější :D :) A "choker" ala dětská prostitutka mám taky, sehnala jsem ho za 7 Kč :DDDD

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  10. Já tak kupuju ty kryty + další blbosti jako bižu 😄
    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  11. Na Ebayi jsem ještě nenakupovala a asi ze své pohodlnosti nebudu. Věřím, že jsou tam levnější věci, ale když já si radši připlatím abych to měla hned a nemusela na to nejistě čekat :D Každopádně super článek a ten tvůj styl psaní prostě zbožňuji :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  12. Podobný článek mám zrovna rozepsaný :D Já nakupuju spíše na Aliexpressu, ale prodávají tam skoro totožné věci jako na ebayi. Rozhodně se vyplatí kupovat kryty na mobil, protože v kamenném obchodě jsou podle mě zbytečně drahé.. Koupila jsem si i jeden štětec na pudr, kterej mě jako jedinej z nabídky zaujal a taky musím říct, že super :) Ale čeho bych se bála je ta kosmetika - jako štetec si vydezinfikuješ, když ti přijde, ale trochu bych se bála ohledně toho složení třeba právě těch rtěnek.. A vzhledem k tomu, že mám strašně citlivou pleť, do toho bych rozhodně nešla :D Ale jinak mám Ali nebo Ebay fakt ráda, protože je to levný a myslím si, že ta kvalita je fakt dobrá za ty prachy!

    OdpovědětVymazat
  13. Vyrážím na ebay! :D I když stejně preferuji nákupy, kde si mohu věc osahat :)

    OdpovědětVymazat
  14. Super článek! :D Já nikdy ne ebay nenakupovala no, asi o hodně přicházím :D
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  15. ebay a aliexpres su moje dve asi najnavstevovanejsie stranky haha :D a ozaj tam dakedy nakupujem hluposti ktore az tak nepotrebujem ako napriklad sticky notes? alebo presne milion obalov na telefon :D ale absolutne uznavam ze sa tam daju najst skvosty ktore sa za tu cenu vyplatia a vsade inde stoja prilis vela penazi :D
    Ivana xx

    OdpovědětVymazat
  16. Ebay je super napr aj na halloween kostými, keď človek nehce vraziť veľa peňazí do kostýmu v ktorom strávi len 1 párty :)) A veru už som odtiaľ objednávala aj nejaké kryty na mobil a oplatí sa :) Super článok ! :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  17. já nevím jak to dělám, ale tady ty levný nákupy jdou úplně mimo mně

    OdpovědětVymazat
  18. Zase úžasný článek:D vždycky mi to zlepší den!

    Windy pink style

    OdpovědětVymazat
  19. Doporučuji porovnávat ebay s ali :D Někdy je to lepší tam a někdy tam.
    Ještě doporučím věci do školy, plyšáky, světýlka, různý kraviny a i to oblečení je z 90% boží! Třeba plavky nekupuju už nikde jinde. :D Proč bych dávala litra, když je můžu mít za 150 :D

    Gabux

    OdpovědětVymazat
  20. Přesně tyhle věci nejvíce nakupuji taky! Kryty na mobil jsou základ, štětců mám taky několik a letos jsem zkusila i sluneční brýle a byla jsem mile překvapena!
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  21. Ještě se vyplatí nakupovat takové blbosti na vykrajování atd. do kuchyně.:) Kosmetice od tama moc nevěřím. Jinak kryty - ty kupuje ségra ve velkým. A ještě celkem organizéry jsou fajn.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  22. Nakupujem tam celkom dosť vecí a dosť často. Jedine kozmetiku nechávam tak ;-) Tu si radšej kúpim od overených predajcov tu ;-)

    Suesanqa Súťaž

    OdpovědětVymazat

Muck, díky za tvůj názor.

Něco pro tebe

Feministky.

Jsi feministka? Cože? Ježiš, neblbni. Já mám ptáky ráda. To slovo na F je snad víc hanlivý než Fuck. Když se řekne "Feministka...